coaching bij burn-out en relationele kwesties
Gefeliciteerd, je kunt zo niet doorgaan!

Een ongemakkelijke opening, waarschijnlijk ben je op deze website terechtgekomen omdat je niet lekker in je vel zit. Je voelt je moe en futloos, hebt het gevoel dat je overspannen begint te raken of richting burn-out gaat. Of je hebt al eens een burn-out gehad maar bent daar nooit werkelijk van hersteld. Je voelt dat het zo niet door kan gaan en zoekt coaching. Voor coaching ben je aan het goede adres als:

- je weer plezier wilt vinden in je werk en privé

- je energiek in de wereld wilt staan

- je weer goed wilt slapen

- je wilt leren je grenzen tijdig te voelen en helder aan te geven

- je balans wilt vinden in werk en privé

- je wilt leren je stresssysteem te benutten en te gaan waarderen

- Je weer die leuke partner, ouder, vriend(in) en/of werknemer wilt zijn die je eigenlijk bent

In mijn jarenlange ervaring als gezins (systeem) therapeut, heb ik geleerd dat crisis altijd een kans is. Als je middenin de crisis zit is het echt heel moeilijk de kansen te zien én te grijpen. Stress maakt ons namelijk blind voor mogelijkheden en vernauwt ons denken veelal tot negatieve gedachten en onmogelijkheden. Ik geloof in het zelf herstellend vermogen van mensen en dat jij alles in je hebt om deze kansen te kunnen gaan zien en te grijpen. Je hebt alleen een zetje nodig in de goede richting en daar ondersteun ik je graag bij met een combinatie van gesprekken en ervaringsgerichte therapie.

Ook wanneer het in jullie relatie niet goed loopt kun je bij mij terecht. Je voelt elkaar niet meer zo aan als vroeger, verwijten blijven over en weer gaan en de passie is ver te zoeken. Er zijn dingen gebeurd die tussen jullie in staan of je weet niet meer of en hoe je verder moet. Kijk voor meer informatie op de pagina relatietherapie.

 Je vindt mij ook op https://www.vind-een-therapeut.nl/therapeut/luit-afman-utrecht-ut.html 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn