coaching bij burn-out en relationele kwesties
Gefeliciteerd, je kunt zo niet doorgaan!

Werkwijze

We starten altijd met een (30min, vrijblijvend en kosteloos) kennismakingsgesprek waarin we kort stilstaan bij jouw hulpvraag en, nog belangrijker, bij de vraag of er een klik is. Is deze er niet, geen enkel probleem, waarschijnlijk ben ik niet de aangewezen persoon om jou te ondersteunen. Is de klik er wel, stemmen we in de rest van het gesprek (60min) samen af hoe we aan de slag gaan (kosten 80,-).

Er wordt altijd gestart met een vragenlijst om zicht te krijgen op de problemen en of er naast overspannings/burn-out klachten sprake is van depressie of een angststoornis. Indien een depressie of angststoornis voorliggend is vraagt dat iets van mijn behandeling en wellicht is aanvullende (psychiatrische) hulp nodig.

Door gebruik te maken van de Yucelmethode brengen we snel en beelden in kaart waar jouw krachten liggen en waar je de lasten in je leven ervaart. Dit zal tevens de onderlegger zijn voor het verdere traject.

Iedere volgende sessie zal een combinatie zijn van ademhalings- en aandachtsoefeningen en gesprekstherapie, waarbij soms ook ervaringsgericht wordt gewerkt. Veelal zijn problemen vandaag de dag gedateerde oplossingen uit het verleden. Wat je als kind leerde en wat toen efficiënt was, kan je in je volwassen leven vaak flink in de weg zitten. Samen gaan we op zoek naar ontstane patronen en hoe deze om te buigen naar nieuwe, werkzame oplossingen vanuit een volwassen positie.

Het kan zijn dat je huiswerk mee krijgt om tussen de sessies door te doen. In geval van technieken uit de mindfulness is het oefening die vaak leidt tot mooie resultaten en meer ontspanning en vriendelijkheid gedurende de dag.

Aan het einde van ieder gesprek evalueren we kort de sessie en de voortgang van het traject. Dit, om samen scherp te houden waar jij naar toe wilt en om te voorkomen dat we langer doorgaan dan noodzakelijk. Zoals ik eerder op deze website al beschreef vertrouw ik volledig op jou zelfherstellend vermogen en we gaan echt alleen doen wat nodig is.

Spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact op met mij via onderstaand contactformulier of bel me op 0627021552

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn